Top Sbox1 Winter Asiatisk Koreansk S Fur xl Mid Tykk Kvinders Coat Hooded Jacket Long 1qHfHw

Nyt

– Hvor længe kan vi fortsætte uden sociale omvæltninger?

Af: Christian Skaug
  2. januar 2018, 13:29
Billedet: August Henning, stillbillede youtube
Grey Størrelse 4 de Plaid Masser af begrænsede Tan 8 bukser wq8nA7vT

Det er mange fornuftige mennesker i Tyskland, men ingen i nærheden af magtens inderste cirkler. En af dem er August Hanning, som var leder for den tyske efterretningstjeneste Bundesnachrichtendienst (BND) i tiden 1998–2005, og som fortsat beskæftiger sig med sikkerspørgsmål.

I et interview med avisen Bild som er omtalt i Die Welt, kritiserer Hanning regeringen for, at den stadig fører en alt for løssluppen flygtningepolitik. Fremfor alt øger det terrorfaren.

« Intet er værre end når en pessimist får ret », siger Hanning. Under folkevandringen i efteråret 2015 advarede han om, at den manglende kontrol med menneskestrømmen øgede risikoen for terrorangreb.

ANNONSE

Grænserne er stadig åbne for enhver som siger de søger asyl, kritiserer August Henning.« Hver eneste måned kommer der for tiden 15.000 migranter til os, og for manges vedkommende ved vi ikke hvem de er eller om de har en fortid som kriminelle eller terrorister », siger han.« Det at slippe så mange folk ind i landet uden ID-kontrol er groft skødesløshed set fra et sikkerhedssynspunkt. »

Bukser Plain Deres Det Bomuld 42 Chino wTzaaWAqtY

Hanning mente i 2015 at der var behov for en fuldstændig overhaling af den tyske sikkerhedspoliti og han har ikke skiftet mening. Behovet for at forbedre landets sikkerhedsarkitektur er presserende, siger han. I modsat fald bliver fremtiden for Tyskland meget ukomfortabelt ».

Med præmier til afviste asylansøgere der rejser hjem ansporer man til end mere migration, tilføjer Hanning. Det er efter hans opfattelse fuldstændigt forkert, at betale personer som er forpligtet til at forlade landet, da dette ansporer personer som ikke har en chance for asyl, til at komme for at inkasserer præmien. Denne forventes, at blive 1.000 euro for en person og 3.000 for en familie.

Den tidligere chef dir efterretningstjenesten er ikke blevet mere optimistisk siden 2015:

« Jeg spørger mig selv hvor længe vi kan fortsætte uden store sociale omvæltninger », siger Hanning.

Det ærgerlige er, at toppolitikerne ikke gør det samme. Statsmandskunst er at opdage skyer i horisonten og forberede sig for ikke at blive ramt af uvejr.

Dem som sidder i positioner hvor statsmænd skulle have siddet, gør ikke andet end sætter sin lid til godt vejr.

 Fur Coat Jacket Hooded Winter Long S Mid xl Koreansk Kvinders Tykk Asiatisk Sbox1 Top

Køb Hege Storhaugs bog her!4 Blue Pantbukser Slank Ankel Stræk Navy Crew Bomuld J Slank Ryder Retail qPwPHT

ANNONSE
S Tykk Sbox1 Top Koreansk Coat Long Kvinders Asiatisk xl Fur Mid Jacket Winter Hooded
Bukser Bell Slank Strap Læder Bukser Kvinders Ben Big Bottom Bred Pu wqUftWROx Punk Rave Pu Rock Stitching Læderbukser Minimalistisk Elastic Black Ladies RRwqXrd

Læs ogsåxl Tykk Mid Top Sbox1 Jacket Coat Fur Long S Hooded Koreansk Asiatisk Kvinders Winter

Asyl-shoppingen griber om sig i Tyskland - Coat S Hooded Long Asiatisk Tykk Mid Koreansk xl Sbox1 Fur Kvinders Winter Jacket Top17. april 2018
xl Long Winter Coat Mid Top Kvinders Asiatisk S Hooded Fur Sbox1 Koreansk Tykk Jacket
Et folk uden borgerrettigheder - 11. november 2016
Ingen ende i sigte for Europas migrationskrise - 17. maj 2016Tykk xl Winter S Hooded Kvinders Coat Mid Top Koreansk Fur Long Sbox1 Asiatisk Jacket